Fritid & Aktiviteter - Ko Lanta Island- Krabi - Thailand.

Svenska Thai English
 
Fritid & Aktiviteter

Fritid och Aktiviteter

Livet på Ko Lanta är aldrig tråkigt. De flesta besökare spenderar lata dagar på stranden där man kan slappna av i både kropp och själ. Det finns många sätt att spendera fritiden - Thai massage på stranden, Spa behandling med vacker utsikt, exotiska cocktails, otroliga solnedgångar, och den fantastiska thai maten.

För den som vill prova något annorlunda och spännande, finns möjligheten att åka med någon av de tillgängliga turerna. Den här sidan innehåller en kort summering och länkar till de turer och aktiviteter som Ko Lanta har att erbjuda.

Dykning Ko Lanta

Att utforska världen under vattnet är verkligen någonting som alla borde få göra.

diving koh lanta

Ko Lanta är ett dyk paradis både för nybörjare och erfarna. Få platser på vår planet kan erbjuda dykare en undervattensvärld så vacker och variations rik.

Dykning Ko Lanta

 

Snorkeling Ko Lanta

Om dykning inte är något för dig kan Ko Lanta erbjuda en rad olika dagsturer till fantastiska avlägsna öar med imponerande grunda korallrev att snorkla i.

lanta snorkeling

Dagsturerna lämpar sig för alla åldrar och inkluderar en avslappnad lunch och tid för att utforska omgivningarna.

Snorkeling Lanta

Thailändsk Matlagnings Kurs

Pröva något nytt och intressant, lär dig en ny färdighet, gå en matlagnings kurs i Thailändsk matlagning. Träffa andra med samma intresse och ha kul tillsammans, ”wine and dine” medan du lyssnar på bra musik i en vänlig, avspänd ren miljö.

lanta cooking school

Det här är en skola som ingen annan, den ligger på vackra Klong Dao beach, en tre kilometer lång sandstrand som är omgiven av tropisk regnskog.

Thailändsk Matlagnings Kurs

 

Fastlandet

Om du kom till Ko Lanta med båt från Phuket, då missade du det spännande fastlandet, med platser som “Khao Nor Juji” naturskyddsområde med tropisk regnskog och en stor ”crystal pool” med kristall klart mineralvatten.

Krabi erbjuder också naturliga varma källor långt inne I djungeln, allt för ditt stora nöjes skull.

mainland_tour

Fastlandet

Kayak & Kanot runt Ko Lanta

Paddla i området som är känt som Talabeng, längs med den 30 km långa östkusten som är rik på mangrove träsk och små kalkstens öar med höga klippor. Där finns också flera grottor som är spännande att utforska.

lanta canoeing

Kayak & Kanot runt Ko Lanta

 

Elefant Trekking Ko Lanta

Ett alternativt sätt att få se regnskogen på nära håll utan att behöva anstränga sig är att rida elefant, som också är mycket roligt.

lanta jungle trekking
elephant trekking

Detta är en spännande aktivitet som hela familjen kan ha roligt med tillsammans, till och med små barn älskar det. Det finns olika utflykter att välja på, utforska den djupa djungeln eller ta en kort tripp för skojs skull.

Elefant Trekking Ko Lanta

 

Fiske Ko Lanta

Om du tycker om lugn och fridfull sport, Ko Lanta erbjuder fantastiska möjligheter för fiske. Du kan hyra en privat speed boat eller stor fiskebåt, eller hänga med på en fisketur tillsammans med andra entusiaster.

Ko Lanta´s skärgård är världsberömt för bra fiske, och fisketävlingar hålls regelbundet här.

fishing boat

Fiske Ko Lanta

© Copyright 2008 Koh Lanta Island. All rights reserved.